![]() |
|
|||||||
|
|
|
Thread Tools | Search this Thread | Display Modes |
|
|
#1 |
![]() FotoClasic Join Date: Nov 2006
![]() |
Aprinderea bradului uriaș din parcul unirii
Care aveți poze de la măcel, postați-le aici.
![]() Vin și eu cu câteva, după ce le copiez de pe card.
|
|
#2 |
![]() |
Cum nu m-am încumetat să cobor din bloc, bradul nu apare în niciun cadru. În schimb, apar mulți bizoni
![]()
|
|
#3 |
![]() Membru |
![]() Doamne doamne .. nici nu ai ajusn bine acasa. Am fost si eu cu cainele am stat putin la artificii facui dar cred ca e lene acu sa le scot din aparat. Am vrut sa ma duc si la sistem dar ... cand am vazut ce eacolo.Oameni buni ! FUSE UN BRAD, de revelion ce va fi oare? Nihasa trebui sa se prezinte ca radea de mine ca nu am 50 1.8 pt artificii ![]() P.S. vezi punctele aceleea 2 ? eram eu si morris.
|
|
#4 |
![]() Membru Join Date: Sep 2005
![]() |
Maica! Ce de lume! Da bradu ? Unde-i bradu ?
![]() |
|
|
|
|
#5 |
![]() Membru Join Date: Mar 2006
![]() |
Sa ma ou pe el de brad...
Iaca ashe mo mancat in fund sa o iau ca sa ajung acasa, venind de la universitate
|
|
#6 | |
![]() |
Quote:
Bradu` e după celălalt bloc, din dreapta, și nu am vedere la el :)
|
|
|
#7 |
![]() Membru |
bradu e urat ... nu conteaza bradu. Conteaza lumea care nu o avut ce face acasa
. Mai rau ca la revelion si revolutie
|
|
#8 |
![]() Membru Join Date: Oct 2007
![]() |
aha!!! felicitari pt pozitia strategica care ai avut asta seara! chair ma miram si am intrebam de unde le-i facut! misto! misto ocazia nu evenimentu!
bun bun...ce interesant mi se pare...uneori ma uit in jurul meu pe strada doar doar vad pe cineva care nu stiu decat de pe net(nu-i genu meu) si nu vad...daca eram acolo asai ca te vedeam pe tine la geam si nu stiam cine esti doar ma ofticam pe DSLR pe care probabil il ai si zambeam la ocazia ta, si poate treceam pe langa musiu (Dl) Capone si cine stie poate intorceam capu si ma intrebam unde l-am mai vazut...si totusi toti oamenii astia sau dus sa vada cum se aprind cateva ( fie mii de) becuri?? pt Capone..erai cu masina ? |
|
|
|
|
#9 |
![]() Membru Join Date: Mar 2006
![]() |
Doamne fereste sa fi fost cu masina ca faceam Carmageddon
![]() Sper ca cei care aveau masinile parcate in zona au asigurare, pt ca maine dimineata nu vor mai fi chiar aerodinamice...
|
|
#10 |
![]() Membru Join Date: Oct 2007
![]() |
![]() |
|
|
|
|
#11 |
![]() Membru Join Date: Jul 2005
![]() |
Gizăs Craist!
|
|
|
|
|
#13 |
![]() Membru |
ceva poze cu bradul ... de o calitate indoielnica
![]()
|
|
#14 |
![]() Membru Join Date: May 2007
![]() |
Ala-i brad sau e o schela in forma de brad?
Canon EOS 350D - Canon EF-S 18-55mm/3.5-5.6 II + Canon EF 50mm f/1.8 II + Tamron 55-200mm f/4-5.6 Di II LD Macro - Canon 430EX + Chinon Auto S-380 Ricoh KR-10 Super - Rikenon 50mm f/2.0 [Blog] [Flickr] |
|
|
|
|
#15 |
![]() SuperMod Join Date: Dec 2005
![]() |
Clar schelă în formă de brad.
![]()
EOS 30D + 28-105 MKII + 18-55 MKII + 50 f/1.8 MKII + LB 2.0. | It's all in the details. "Welcome to Viking. If you want rockets, press four. If you want weapons, press five. If you know the enemy you want to kill, press seven." |
|
|
|
|
#16 |
![]() Membru |
ala e brad toata ziua nubilor ... gen
![]()
|
|
#17 |
![]() Membru Join Date: May 2007
![]() |
Photoshopped!!!11
|
|
#18 |
![]() Membru Join Date: Aug 2006
![]() |
omg ce nebunie
|
|
|
|
|
#19 |
![]() Membru |
mda... megalomania are radacini vechi in capitala... nu mai putem sa ne bucuram doar daca ceva e mai mare, mai scump sau mai impozant... ca doar despre asta e vorba... sa fim cel mai cel... in fine... personal prefer un brad cu miros de brad decat o monstruozitate metalica care iti da dureri cervicale daca te uiti de aproape....
May The LIGHT be with You! CANON EOS 5D; CANON 17-40/4 L USM; CANON 24-105/4 L IS USM; CANON 70-200/2,8 L IS USM; CANON 50/1,4 USM; PENTAX ZX-L; SMC PENTAX FA 28-80 mm; Pentacon Six TTL; http://zsigmondbathori.blogspot.com http://bathori.wordpress.com/ |
|
|
|
|
#22 | |
![]() |
Quote:
Da, ăla e trotuarul nostru sexy
|
|
|
#23 |
![]() Membru Join Date: Dec 2005
![]() |
uite si ce a aparut pe mfx: http://www.mediafaxfoto.ro/foto_pack...PIATA%20UNIRII
|
|
#24 |
![]() Membru Join Date: Dec 2005
![]() |
|
|
#25 |
![]() Membru |
poza aia precum si originalul le`am vazut preluate pe mai multe siteuri si bloguri ... e uploadata undeva pe imageshack.us
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | Search this Thread |
| Display Modes | |
|
|